Summering från Stadsteatern med Furubjelke (3)

Hamas MP Yunis Al-AstalRAPPORTERNA från föreläsningen igår den 10/1 med Viola Furubjelke är mycket allvarliga. Rapporterna Nr (1) och Nr (2) beskriver en föreläsare i det svenska samhället som sprider hat och propaganda på ett motbjudande, odemokratiskt och rasistiskt manér utan dess like.

Furubjelke talar om att den annars så gode Abbas och de goda palestinierna som vill leva i fred är passiva. Furubjelke på Hamas´ sida står för krig, blodutgjutelse, för en islamistisk terrororganisation som har ett fördrag som likt PLO:s som talar om att Israel och judar som ska utplånas. Palmecentrets egen webbsida uppger att Furubjelke hävdar:

1. att Israel erkänns av Hamas, 2. att Hamas vill ha fred, 3. att Hamas slutat med våld.

Rapporterna från igår talar egentligen om en svensk föreläsare som agerar helt i linje med Hamas främste supporter Ahmadinejad.

FRÅGOR: Vad säger de folkvalda? Vad säger de ansvariga för Palmecentret och dess styrelse? Hur reagerar massmedia? Vad säger Göteborgs kommunpolitiker?

— — — — —

BILD: Hamas MP Yunis Al-Astal: Fathers Need to Sacrifice Their Sons and Sons Need to Sacrifice Themselves – Al-Aqsa TV (Hamas-Palestinian Authority) – December 27, 2007 – 00:00:51 – Se: Yunis Al-Astal, Video (14:35)

Annonser
Explore posts in the same categories: Organisationer, Politiken

Etiketter: , , , , ,

Both comments and pings are currently closed.


%d bloggare gillar detta: