Öppen vädjan till Palme Center – Viola Furubjelke

IDAG 2008-01-15 sköts 16 raketer mot staden Sderot som är gränsstad till Gazaremsan. Hamas erkände att del av dessa raketer sköts av deras medlemmar; fyra civila skadade. En ung volontär från Ecuador dog när han jobbade i jordbruket nära gränsen till Gaza. Han besköts av palestinskt krypskytte. Samtidigt attackerade israeliska armén grupper av beväpnade terrorister som sköt dessa raketer. 17 palestinier dog av vilka fyra var civila.

I DITT FÖREDRAG i Göteborg den 2008-01-10 berättade du att du har goda kontakter inom Hamas ledning sen din tid som ambassadör i Syrien. Du antydde att du fortfarande har goda kontakter idag.

VI VÄDJAR till dig att försöka utnyttja dina kontakter och eventuella inflytande för att stoppa raketbeskjutningen mot civila i Israel.

Vi kan garantera dig att alla militära aktioner mot Gaza kommer att stoppas om dessa beskjutningar upphör.

I ditt anförande sa du att du jobbar för fred och försoning. Det är inte många västerlänningar som har goda kontakter med Hamas. Vi tror att du kan bevisa att Palme Center med sin varudeklaration gäller. Stopp för våldet kommer att främja freden.

FRED I MELLANÖSTERN – FiM

Oded Meiri ordf

Annonser
Explore posts in the same categories: Organisationer, Politiken

Etiketter: , , , , , ,

Both comments and pings are currently closed.


%d bloggare gillar detta: