Protester mot självmordsbombare och barriärer?

Kommer israelhatare i Sverige att protestera mot självmordsbombare och planerade barriärer vid Egyptiska gränsen? – Två självmordsterrorister lyckades att ta sig från Gaza genom den förstörda muren mellan Gaza och Egypten. Dessa lyckades idag (080204) att ta sig in i Israel, till staden Dimona i Negev. En av dem sprängde sig på torget och en person dödades. Sjutton personer skadades varav en mycket svårt. Den andre terroristen ramlade omkull vid den första sprängningen varvid han sköts av polisen. Han misslyckades därmed att utlösa sitt bombbälte. Enligt Israels Radio tillhör dessa mördare Islamiska Jihad, en palestinsk terrororganisation.

Israel planerar att bygga en barriär längs gränsen mot Egypten för att förhindra liknande händelser. Kommer Sverige att protestera även mot denna barriär?

Vi hoppas att Broderskap(s)rörelsen, Palmecenter, Svenska kyrkan och andra organisationer som är aktiva i konflikten skall fördöma denna terroristattack med samma glödande hetta som de fördömer Israels bojkott av Gaza.

Oded Meiri

FiM

Annonser
Explore posts in the same categories: Kyrkor, Organisationer, Politiken

Etiketter: , , ,

Both comments and pings are currently closed.


%d bloggare gillar detta: