ÖPPET BREV till Diakonia om attacken mot Israel

Dimona 4 februariFRED I MELLANÖSTERN (FiM) vädjar till Diakonia – ställ er på människornas sida, inte på extremislamismens sida. Med denna vädjan uppmanar vi alla demokratiska krafter i Sverige: – SÄG NEJ till skattefinansierade kampanjer mot den enda demokratin i Mellanöstern.

Diakonia – Återigen ställer ni er på mördarnas sida. Ni stödjer måhända omedvetet – nationalsocialismens arvtagare. Era vänner från Hamas mördade häromdagen en 78 årig kvinna. Hennes man ligger fortfarande medvetslös på intensiven. Deras enda brott var att de var israeler. De palestinska mördarna kom från Hebron på Västbanken. De kunde komma därför att säkerhetsbarriären ännu inte är färdigställd i södra delen. Denna barriär, som ni kallar för muren, har räddat många liv, kanske mina barnbarn eller släktingar, eller vänner.

Dimona 4 februari

Titta på fotot. Här skrapar en man från ZAKA köttslamsor av en 78 årig kvinna som var en duktig fysiker vid Ben Gurion Universitet. Hon var offret för självmordsbombaren den 4 februari i Dimona.

Detta har även ett symboliskt värde. Ni som idag ställer er på barbariets sida, kommer imorgon att få se barbariets framfart på era egna gator.

Göteborg den 8 februari 2008

För Fred i Mellanöstern (FiM)

Oded Meiri ordf.

Annonser
Explore posts in the same categories: Kyrkor, Organisationer, Politiken

Etiketter: , , , , , , ,

Both comments and pings are currently closed.


%d bloggare gillar detta: