Sverige är fantastiskt!

SVERIGE ÄR FANTASTISKT! Och jag är inte ironisk. I vilket annat land råder så mycken naivitet blandat med sjuklig försiktighet? Sverige förespråkar dialog och undviker jämt konfrontationer. Att bjuda representanter från diktatoriska arabländer till riksdagen för att öppet kritisera Sveriges inrikespolitik och vår livsstil är skandalöst. – Arabförbundsdagen. . . Vad är det som ska firas här: Tortyr, förtryck, eller intolerans?

Ska man inte städa sitt eget hem innan man bryr sig om andras hem? Att låta representanter från dessa länder ge Sverige lektioner i ”demokrati” är ett grovt och allvarligt integritetsintrång. Vad skickar Sverige för signaler till arabvärlden? ”Vårt land och vår syn på världen är så vidöppen att ni får komma hit och spotta alla vad ni vill rakt i våra ansikten. Vi kommer att lyssna på er och vem vet, en dag ska vi applicera det ni säger”. Arabförbundet skrattar åt oss i smyg…

Inte konstigt att Sverige är en fristad för många islamister som i lugn och ro planerar nästa massaker i Europa. Alla människor oavsett religion förtjänar respekt men arabländerna kräver här mer respekt än alla andra. I vilket namn? I islams namn? Ert islam ska inte ligga över vårt lands lagar. I värderingars namn som tillhör en annan planet? Era värderingar förtrycker och är laddat med hat mot allt som inte är som ert. Snälla, sluta att påpeka att er kultur är så himla helig och specifik. Lite mer självförtroende skulle inte skada er.

Jag undrar om våra politiker lider av mindervärdeskomplex. Jag kommer ihåg när Reinfeldt gjorde sig besväret att bjuda arga ambassadörer från arabländerna efter publiceringen av Muhammedkarikatyren. Han skulle lyssna på dem och tyckte att dialog var viktig. En sak var dock viktigare men Reinfeldt glömde det: vår yttrandefrihet, vår integritet och våra värderingar. Det känns som allt är förhandlingsbart i Sverige, till och med vår frihet att vår rätt tycka och tänka fritt. Man kan inte vara vän med alla. Varför ska Sverige vara så himla ”socialt kompetent” – till vilket pris som helst?

Arabförbundsdagen – Vad har Arabförbundet gjort för att förbättra arabernas vardag? Säg mig vad det är som ska hyllas, alla ni politiker som firade denna dag?

JAG FÖRESLÅR att ni fokuserar lite mer på demokratin, som den vi har i Sverige, den som är rädd om människoliv, den som ger vingar, den som uppfostrar en att bli en bättre människa och lär respektera sin nästa.

Lilla Sverige, vad lider du av? Med lite mer konfrontationer skulle Sverige växa till ett land som vet vad ordet självrespekt egentligen betyder. Passa dig Sverige!

Din ”politiskt korrekta” attityd skulle kunna leda till att fler mörka krafter hittar skydd i vårt land för att utföra sin blodiga tolkning av ”demokrati”.

Vad sägs om att fira 60 år av demokrati med ett stort D i stället? Boka denna dag i er agenda: 14 maj 2008. Då fyller Israel 60 år.

Fouad R.

Annonser
Explore posts in the same categories: Organisationer, Politiken

Etiketter: , , , , , , ,

Both comments and pings are currently closed.


%d bloggare gillar detta: