Dick Haas om Dagens Nyheter och cafémarxism

KALLA FAKTA OM DAGENS NYHETERS ISRAEL-BEVAKNING är rubriken för en synnerligen kritisk artikel av DICK HAAS från i söndags (2008-05-04). Saxat ur artikeln:

Dagens Nyheter är idag språkrör för en specifikt svensk typ av cafémarxism…

Faktum att DN:s utsände (se fotnot, FiM:s anm.) skriver om och om igen om den ena sidans lidanden, men aldrig om födelsedagsbarnets lidanden, vittnar om en enkelspårighet, som bara kan höra hemma i ett snävt totalitärt tänkande.

Antagligen tar jag inte miste, om jag säger att korren ifråga är marxist. Man bör alltså bedöma hans alster som ett uttryck för en form av historieförfalskning, som genomfördes till något nära fulländning i Sovjetunionen. Och det är dessa politiskt ”korrekta” men falska kriterier, som driver Dagens Nyheter i kvav.

HELA artikeln av Dick Haas: Kalla fakta om DN:s Israel-bevakning (2008-05-04)

— — —

K O M M E N T A R Med tanke på de ensidiga och förvrängda medianyheterna i Sverige om Mellanöstern och Israel förser sig varje nykter sanningssökare med kompletterande information via israeliska och internationella nyhetskanaler.

Den som vill ha kompletterande och tillförlitlig nyhetsförmedling om och från Israel rekommenderas att ta del av Dick Haas nästan dagliga rapporter. Denna erkänt goda nyhetsrapportering erhålls också via e-post. Se menyn på webbsidan << Dick Haas – Nyheter från Israel >>

/Red.

DN

FOTNOT 60 år med staten Israel (2008-05-03)

Annonser
Explore posts in the same categories: Artiklar

Etiketter: , , , ,

Both comments and pings are currently closed.


%d bloggare gillar detta: