Rädda Barnen, även ”Israels sak är vår”, inte enbart Palestina

ETT UPPRUSTAT NUKLEÄRT IRAN är inte bara ett hot mot Israel, utan mot hela Europa och EU samt mot världsfreden. Och därmed ett hot mot Sverige. Därför finns det fog för att liksom vi under WW II sade att ”Finlands sak är vår” också hävda att Israels sak är vår.

Ett statement ”Israels sak är vår” har ringa eller ingen plats i det politiskt korrekta Sverige, där alliansregeringen tillsammans med oppositionen i en majoritet hävdar samma sak som Irans ledare i praktiken. Riksdag, regering, organisationer, kyrkor och myndigheter står för en hållning som är Vänsterns och socialismens attityd i Mellanösternfrågan.

Det senaste aktuella exemplet är en ”Stödkonsert för palestinska barn i israeliskt fängelse” den 13/10 i Storkyrkan, Gamla Stan.

Tal av: Lennart Koskinen, Svenska Kyrkan, Margareta Olofsson, Rädda Barnen och Per Gahrton, Palestinagrupperna.

Arrangörer är: Opera con Grazia, Rädda Barnens Stockholmsdistrikt och Palestinagrupperna i Sverige.

Irans hot mot Israel, är också ett hot mot Sverige genom det hot Ahmadinejad framför vecka efter vecka och som ytterst berör freden i EU och i världen. Se t.ex.bloggen MXp som skriver: Irans hot mot Israel: Ett hot mot EU och världsfreden

FOTNOT En liten pikant detalj. På fotot av pojken bakom galler står det: foto Mia Gröndal, montage Peter Tornborg. Skulle vi i det här sammanhanget använda bilder av hjärntvättade palestinska barn så går det bra att påpeka att montage inte behövdes.

— — — — — — — — —

UANIAnvänd gärna FiM-bloggens HTML-kod för länk (t.h.) till UANI för vidare information och kunskap via bloggar, hemsidor eller insändare.

— — —
<A HREF=”http://www.unitedagainstnucleariran.com/”><img src=”https://fredimellanostern.files.wordpress.com/2008/09/uani.jpg&#8221; alt=”UANI” border=”0″ /></A>
<br />

— —  —

Uppdaterad 080927 19:20 /Red

Annonser
Explore posts in the same categories: Artiklar, Kyrkor, Organisationer, Politiken

Etiketter: , , , , , , , ,

Both comments and pings are currently closed.


%d bloggare gillar detta: