Svenska skattesubventionerade israelfiender

TVÅ AV DE VÄRSTA ANTIJUDISKA organisationerna här i Sverige är frikyrkornas Diakonia och Sveriges kristna råd.

Den senare av dessa hycklande skälmare säger sig organisera resor åt ”följeslagare till Palestina och Israel”.
Ytterst handlar det emellertid om individer vilka lärt sig att hata det judiska landet som far dit för att där slå araber följe i deras vardagsliv – för att ”skydda” dem mot de ”elaka” judarna…

Givetvis har aldrig tanken tänkts bland dessa mörkermänniskor, att skicka sådana frommisar till exempelvis Sderot då det arabiska raketregnet från Gaza var som intensivast. Nej, ”Sveriges kristna råd” står tungfotad under den svenska arablobbyns – av dina skattepengar bekostade! – växande parasoll.

Gudarna och SvD:s läsare vet att Cordelia Edvardson inte är någon vän av Israel, även om det behagar henne att bo där. Till och med hon reagerade för länge sedan på dessa kristna ”följeslagare”. Cordelia reagerade med att för en gång skull skriva en läsvärd artikel om saken, som du kan läsa här. Vad hon framför allt påpekar är hur provocerande dessa ofta är när det väl kommer till kritan. Hur oerhört kontraproduktivt.

Förra våren blev jag, till min förvåning, kontaktad av Kyrkans Tidning. Blev ombedd att recensera en ny bok om Paulus; Teologiskt judehat i skarp belysning. Efter genomgången kunde jag göra en reflektion som även fick avsluta recensionen:

För en utomstående, som undertecknad, är det nu lättare att förstå varför främst protestanter ofta syns på deras sida vilka väljer att betrakta sig själva som Israels fiender.

Några nya uppdrag har givetvis inte kommit…

Bertil Adania
Utgivare av Argus ::

Annonser
Explore posts in the same categories: Kyrkor, Organisationer

Etiketter: , , , , , ,

Both comments and pings are currently closed.


%d bloggare gillar detta: