Nu vill de ta ifrån oss våra döda också

Det finns fräckhet, och så finns det chutzpah.

I Sveriges riksdag finns ett parti som konsekvent bibehåller sin tradition av antisemitism. En resa in i konspirationsteoriernas och den bristfälliga bildningens värld ligger bara ett musklick bort. Här finns upprörda texter om

Den israeliska statens sadistiska massmord på det palestinska folket

Avslöjanden om vem som egentligen styr världen (gissa vem)

Världen styrs i stor utsträckning via organ som de privata (!) Council for Foreign Relations (CFR), The Trilateral Commission (TC) och Bilderberggruppen.
[…]
Det israeliska inflytandet härvidlag är numera allmän känt som betydande. Det har åstadkommits genom den mest inflytelserika lobbyorganisationen i USA, American Israel Public Committee (AIPC), genom otaliga tankesmedjor och inte minst exekutivt av de sionistiska neocons, dessa civila militarister i och kring Vita Huset.
[…]
…Monica Lewinskyaffären, som var en typisk Mossadfälla gillrad för Clinton.

En flod av motioner och interpellationer spys kontinuerligt ut, där inget hot mot Israel någonsin tycks funnits, och araber alltid är oskyldiga offer. Ett parti som helt och hållet tycks vara baserat på undermåliga kunskaper i historia. De vill helt enkelt radera historien och ersätta den med sagor som tjänar deras egna syften.

Men de nöjer sig inte därvid. Nu vill de även kidnappa våra mördade, de som dog enbart för att de var judar. Och i vilket syfte? Jo för att förvandla dem till offer för Sveriges borgerliga partier!

Hur lågt kan ett parti sjunka, egentligen?

/red

Annonser
Explore posts in the same categories: Artiklar, Massmedia, Politiken

Etiketter: , , , , , , ,

Both comments and pings are currently closed.


%d bloggare gillar detta: