Är det så här Kristallnatten ska högtidlighållas?

I tre bloggposter har vi nu varnat för att antisemiter försöker använda Kristallnatten för sin egen snöda vinnings skull:

Klicka här för att se en bild av hur dessa typer går till väga i sin ”antirasistiska kamp”!

Vad är det ni ser på bilden? Jo, en maskerad vänsteraktivist i färd med att krossa fönster på den israeliska turistbyrån. Detta skedde under de antisemitiska kravallerna i Stockholm den 21 mars 2004, då hundratals vänsterextremister försökte storma en fest som hölls på Nalen för att samla in pengar till välgörenhet i Israel. Då vänsterextremisterna inte kunde ta sig förbi kravallpoliserna, vandaliserade de i stället den israeliska turistbyrån.

När vänstern kidnappar Kristallnatten gör de det med en rad förvrängningar, i syfte att skräddarsy historien efter sina egna önskemål:

  • De vill inte kännas vid att Kristallnatten var en renodlat antisemitisk pogrom, utan talar i allmänna ordalag om rasism, xenofobi, islamofobi och andra i sammanhanget helt ovidkommande termer.
  • De påstår att rasism är en följd av kapitalism eller borgerlig politik. Ett alltigenom löjeväckande påstående, men passar dem bra då de vill vinna röster från svagt begåvade människor.
  • De påstår att Israel är en rasistisk stat, också det ett löjeväckande påstående. På det viset motiverar de att de använder Kristallnatten för att attackera…just det – judar.

Om ni verkligen vill hedra Kristallnattens offer, och bekämpa alla former av rasism – ta då avstånd från den rasistiska vänstern!

Artikel i SvD

Artikel i Sydsvenskan

Artikel i SvD

Artikel i DN

/red

Annonser
Explore posts in the same categories: Organisationer, Politiken

Etiketter: ,

Both comments and pings are currently closed.


%d bloggare gillar detta: