Gulan Avci kritiserar rasismen inom (s)

Under rubriken Absurd tanke med ett kontrakt om värderingar rackar socialdemokraten Veronica Palm ner på moderaternas förslag om ”samhällskontrakt” för asylsökande:

Det spär på ”vi och dom”-känslan i samhället, ett tänkande som vi minst av allt behöver i orostider.

Denna farhåga tycks inte gälla i alla lägen, vilket folkpartisten Gulan Avci påpekar:

Veronica Palm skriver vidare att hon är redo att ta debatt med islamistiska fundamentalister. Då kan det vara bra idé att börja i sitt eget parti först.

När S-studenter och socialdemokratiska broderskapsrörelsen bjöd in en av terroristorganisationen Hamas mest ledande ideologer, Azzam al-Tamimi, till ett seminarium i Stockholm lyste den interna kritiken med sin frånvaro.

Tamimi förordar självmordsattentat mot civila, han vill utplåna staten Israel och har till och med uttalat att arabiska kvinnor vill bli slagna av sina män. För detta blev han inte bara en gång ? utan två! ? inbjuden till socialdemokratiska konferenser för att tala om demokrati i Mellanöstern.

Ett tips till Veronica Palm är att städa upp i sitt eget parti innan hon attackerar Alliansen. Vi behöver varken mer utanförskap eller fler islamistiska propagandister i Sverige.

Annonser
Explore posts in the same categories: Artiklar, Massmedia, Politiken

Etiketter: , , , , , ,

Both comments and pings are currently closed.


%d bloggare gillar detta: