Det är bra att extremvänstern skriker sig hes för Hamas

Hamas är idag en förvånad terrorgrupp. I en stursk TV-intervju den 14 december förklarade Hamas ledare i Syrien att man inte är intresserade av vapenvila med Israel. Samtidigt mångdubblade man antalet raketangrepp mot israeler till 120/dag. Israel tröttnade och beslutade sig för att hjälpa den miljon civila israeler som är offer för den Iranstödda Grad-beskjutningen. Ca 350 Hamas-terrorister har slagits ut hittills.

Extremvänstern och nynazisterna i Sverige är nästan lika förkrossade som Hamas-ledarna är i sina bunkrar. Med sina ca. 15 zombiebloggar uttrycker de vanmakt över hur islamistskäggen ges det efterlängtade målet att dö i jihad. Tillsammans hade man ju närt hoppet att förgöra demokratin Israel och inrätta en ny utopi. Detta är samma bloggar som betraktar självmordsbombarna i Bagdad som hjältar, trots att varje sådant attentat brukar producera långt fler civila dödsoffer än de vi ser i Gaza. Och de irakiska offren är avsiktliga. Nu vet vi att hatet hatet mot Israel inte beror på någon omtanke om civila.

Pro-palestinska fascister i StockholmExtremvänsterns och nynazisternas ”argument” kan sammanfattas av rubriken på ett inlägg hos bloggen Röda Malmö: ”Allt är Israels fel”. Och det gäller naturligtvis även när Israel i själva verket har rätt.

Yttervänsterns begåvningsreserv Ali Esbati är bestört över att nästan ingen tycks instämma med hans demonisering av Israel. Han erkänner att han fått ”bortåt hundra” bloggkommentarer från läsarna som fördömer hans ensidiga propaganda. Nu uppmanar han alla extremvänsterbloggar att följa hans initiativ och censurera alla palestinakritiska och israelvänliga kommentarer. Följdaktligen har Esbati inte fler än 0-5 kommentarer på sina inlägg nu.

Palestinska nazisterEn annan blogg – brunvänsterns mest högljudda hatare – och tillika vänsterpartist, tycker att man ska skuldbelägga de överlevande från Förintelsen och det judiska folket. När Israels rätt att försvara sin civilbefolkning inte går att vifta bort får man ta till antisemitism istället. I ett annat inlägg frågar samma extremist förväntansfullt om inte terrorbombningar mot judar snart ska börja. Få i vänstern tycks protestera mot denna antisemitism, utan fortsätter att länka till den sjukpensionerade bloggaren som öppet vågar uttala vad som verkar vara även deras åsikter.

Det är bra att dessa desperata extremister idag skriker sig hesa för Hamas. Det avslöjar att deras agenda varken är avsedd att befria palestinier från islamistiskt förtryck eller från den svåra situationen i det Hamasstyrda Gaza. Den är ju en direkt konsekvens av den vänsterstödda islamistiska terrorn mot Israel. Eftersom de önskar judars och Israels död finns det inte heller någon anledning att ta deras spelade strävan efter ”fred” på allvar. Den förutsätter nämligen Israels utplåning. Förgrämat klagar man över att inte fler israeler dödats, eftersom den miljon civila israeler som är offer för raketbeskjutningen tvingas tillbringa dag och natt i skyddsrum, undan Hamas Grad-missiler.

När extremvänstern gråter krokodiltårar för palestinier ska man komma ihåg att de är totalt likgiltiga för judars liv, och därmed lika rasistiska som Hamas som siktar på judiska civila. Den kyla och förakt som extremvänsterns rasister känner för israeliska kvinnor och barn diskvalificerar dem från den självpåtagna rollen som kommentatorer om den självförvållade humanitära situationen som drabbar civila på båda sidor.

SvD 2 3 Ps Aff Etc 2 Hd Smp N B Dag Syd 2 Hd Kri Y B Amn Ab DN 2 3 4 5

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Några tips på bloggar: Magnus Dahlberg om Per Gahrton, Säfflemannen om Jinge och antisemitismen, Hellströms okultiverade trädgård, Ilya Meyer, Svart på vitt, MXp, Apg29, Sapere aude, Carl Svanberg, FiM, Al Hamatzav, Riktig Vänster, 2, Kaffepaus, Andreas Erlandsson, Daniel Lampinen, MEMRI Blog, CAMERA Blog, ST Ledarblogg, Backspin, Elder of Ziyon, 2, 3.                 
Annonser
Explore posts in the same categories: Look who is talking, Organisationer, Politiken

Etiketter: , , , , , , , , , ,

Both comments and pings are currently closed.


%d bloggare gillar detta: