Per Gahrton riskerar 80 piskrapp vid nästa resa till Gaza

Bild från Aftonbladets artikel om Palestinagruppernas ordförande Per Gahrton

Palestinagruppernas ordförande Per Gahrton (från Aftonbladet)

Palestinagruppernas ordförande i Sverige är Per Gahrton (även om han aldrig vill underteckna sina debattartiklar med den titeln). Han är miljöpartist och har varit både riksdagsledamot och representant i EU-parlamentet. Han lyfter idag en nästan skattefri pension från det offentliga.

Den drivne Malmösonen är en sverigemästare i dubbelmoral. Som folkpartist i sin ungdom arbetade han för ett borgerligt regeringsskifte i det dåvarande socialdemokratiska Sverige. Efter att flera år senare ha anslutit sig till miljöpartiet utgjorde han kärnan i socialdemokraternas stödtrupp. Han var EU-motståndare och förespråkade ett utträde. Men det hindrade honom inte från att tjänstgöra som EU-parlamentariker med ansenlig skattefri lön under många år.

Som ordförande i Palestinagrupperna stödjer han idag Hamas – en av världssamfundet terrorstämplad islamistorganisation som avsiktligen mördar civila israeler.

Hamas vill också införa allomfattande sharialagar i lydriket Gaza. Däribland betraffning med 40 piskrapp för konsumtion av alkohol. Som bekant har Gahrton haffats två gånger misstänkt för rattfylla.

Vi utgår ifrån att Gahrton är beredd att leva efter samma lagar som dem som han vill pådyvla palestinierna i Gaza. I så fall kan han räkna med minst 80 piskrapp för sitt drickande vid nästa besök i Gaza. Om Hamasregimen fortfarande existerar då, vill säga.

Domen bör verkställas offentligt, då Per Gahrton uppskattar rampljuset.

Oded

SvD 2 Ab Tra Syd Hd Y Kri B Smp DN 2

Läs också I Gilboas skugga om ‘Kungen av Palestinagrupperna’.

Annonser
Explore posts in the same categories: Uncategorized