Son till Hamasledare fördömer terrorgruppen, medan svenska extremister tar värvning

Häromdagen skrev vi att det är bra att extremister i Sverige skriker sig hesa för Hamas. Den verkliga agendan blir så mycket tydligare då. Idag fick vi ytterligare bekräftelse på fascistiseringen inom extremvänstern. Andreas Malm, som stödjer den iranska imperialismens båda marionetter Hizbollah och Hamas, skriver idag en debattartikel där han ger förslag på hur man ska kunna elda på kriget mot judar i Mellanöstern. Det är samma terrorbeundrare som 2002 spred blodslögnen om den icke-existerande ”Jenin-massakern” till svenska medier. Han uppmanar nu övriga extremvänstern att tillsammans med Iran stödja Hamas-terroristerna. Ja, verkligen. 

Iran, som ockuperar en del av Kurdistan, uppmanar till folkmord på israeler och dagligen kränker mänskliga rättigheter, samt den rasistiska terrorgruppen Hamas, som strävar efter folkmord och fördrivning av alla judar har nu alltså blivit extremvänsterns nya partners.  Målet är att se till att de senaste åtta årens palestinska raketbombning mot israeliska kvinnor och barn från det Hamasstyrda Gaza  ska kunna fortsätta. 

sheikh-hassan-yousef

Bättre då att tala med den 30-årige palestiniern Masab Youssef, som är son till Hamasledaren Sheik Hassan Yusef, en av gruppens grundare (mannen på bilden ovan). Unge Masab på bilden nedan var tidigare ledare för den Islamiska Ungdomsföreningen i Ramallah och trodde på sin fars och Hamas islamistiska världsbild.

Masab Yusef, son till HamasledareMen efter att ha sett hur andra Hamasledare i fängelse mördade och torterade sina medfångar, bestämde han sig för att lämna den fundamentalistiska miljö han levde i. Han konverterade till kristendomen i hemlighet, men fortsatte att hjälpa sin far. Fadern fick reda på konverteringen först när Masab framträdde i en artikel i Haaretz, där han berättar hela sin historia.

Masab Yusef hoppas på fred och känner beundran för Israel. Men Hamas kommer aldrig att sluta fred, säger han. Nu studerar han i Kalifornien. Han fördömer Hamas för att hjärntvätta palestinierna samt för att sko sig på folkets bekostnad:

Ett helt samhälle helgar döden och självmordsterroristerna. I den palestinska kulturen blir en självmordsterrorist hjälte och martyr … Hamas-anhängare förstår inte att de leds av en ondsint och grym grupp som hjärntvättar deras barn och får dem att tro att de kommer till paradiset om de genomför en självmordsattack, säger han.

Här finns en kort TV-intervju med Masab. Längst ned finns en längre intervju där han berättar om Hamas tortyr, mord och korruption.

SvD 2 3 4 Dagen 2 Ps Syd Smp 2 3 4 5 Kri Syd 2 3 Hd DN 2 3 4 5 6 7 8 N
Några uppdaterade bloggar: Al Hamatzav om ‘Våga vägra den arabiska gatan’, Erik Svansbo, Rabnor, Dick Erixon om folkmord, Dick Erixon om Bildt, 3, Stockholmsflanören, Kolms funderingar, Mr D Frihetsblogg, Terra Incognita, 2, ST Ledarblogg, MXp, Johan Ingerö, Östra Ölands fria horisont, Nima Daryamadj.
Andra om , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Explore posts in the same categories: Artiklar, Frågor med svar, Look who is talking, Massmedia, Organisationer, Politiken

Etiketter: , , , , , , , , , , ,

Both comments and pings are currently closed.


%d bloggare gillar detta: