Svenska extremister stödjer mord på mina barn

De svenska extremister som nu uttryckt stöd för Hamas har för alltid förlorat rätten att beklaga civila dödsoffer. De har nämligen tagit parti för en terrororganisation som är specialiserad på att avsiktligen mörda civila. Dessa extremisters krokodiltårar skall i fortsättningen avfärdas som hyckleri från Hamassupporters, av samma kaliber som när Hamas under den senaste tiden, från sina baser i bostadsområden, låtsats sörja civila dödsoffer

En svensk-israelisk gästskribent reagerar på stödet för terrorgruppen Hamas bland vissa svenska extremister:
(Se även det tidigare inlägget Son till Hamasledare fördömer terrorgruppen, medan svenska extremister tar värvning)

Ursäkta, men det är dags att bli lite mer personlig nu. Vad skulle du tycka om någon lovar utplåna inte bara din familj utan hela din släkt? Inte för någon åsikt du kanske uttryckt, utan enbart för din etniska bakgrund? Kanske du skulle anse att det förmodligen rör sig om en djupt psykiskt störd människa? Som uppenbart är i behov av akut sluten tvångsvård på rättspsykiatrisk klinik, under lugnande medicinering och konstant läkarövervakning, och krav på särskild utskrivningsprövning?

I Sverige skedde under 2008 minst två uppmärksammade katastrofer som riktades mot småbarnsfamiljer. Engla, samt Saga och Max, vilka brutalt mördades. Finns det någon vid sina sinnens fulla bruk som skulle drömma om att ursäkta eller sympatisera med de dömda mördarna?

Återkommande löften om massdöd är dock det ständiga hot som judiska familjer idag har att leva med. I Sverige finns en minoritet på ungefär 20.000 judar, ett utrotningshotat släkte. Märkt för komplett utrotning är tyvärr en lott som fallit på judarna under 2000 års tid, och varje gång har våldsutbrotten först startat med demonisering och avhumanisering av judar. Om judarna är politiska ”vänsterduvor” eller ”högerhökar” spelar ingen roll för deras fiender. Som svensk sedan generationer och demokrativän ser jag återigen explosionen av antisemitism som sprider sig i media och bloggvärldens mörkare kloakträsk, främst från självutnämnd mellanöstern-”expertis”.

De här är dock inget nytt. Brunskjortor före och under 2:a världskriget terroriserade exempelvis systematiskt judiska flickebarn, berättade min egen mor självupplevt. Idag ser jag att stövlarnas marschklamp bytts ut mot palestinasjalar, under skydd av vänsterns blodröda fanor. Givetvis vill jag inte att mina barn skall ens riskera att exponeras för extremisternas hot och våld. Våldsromatikerna inom jihadkretsar, nynazismen (Radio Islam) och vänstern verkar ägna sin tid åt att kartlägga sina självupplevda fiender. Judar, idag även kodordet ”sionister”, är deras enda gemensamma nämnare, något dessa grupper kan hata tillsammans.

Och oavsett vad svenska judar råkar tycka om Israels aktioner, vad de än har för åsikter – om de ens har några alls (små barn har sällan skapat sig någon uppfattning) – får de ta kollektivt ansvar för ett annat lands försvarsaktioner. Hetsen och hatet sprider sig som en löpeld genom Sverige varje gång bägaren rinner över, och Israel får nog av den återkommande terrorn mot sin civilbefolkning.

Vad är det Hamas egentligen säger (som så många tycker så synd om idag)? Jo, de har bl a skrivit in i sitt politiska grundmanifest att det är en muslimsk plikt för alla rättrogna muslimer att döda judar. Inte israelisk militär – alla judar. De här psykopaterna uppmanar till att ”döda judiska barn vartsomhelst i världen”, och denna galna organisation stöder delar av den svenska vänstern.

Jag har full förståelse för att arabiska muslimer har mycket svårt att uttrycka protester i diktaturer. Men Sverige är en demokrati där man får säga sina politiska åsikter (inom lagens gränser) utan någon risk att torteras till döds av statens tjänstemän. Så därför undrar jag var de arabiska muslimernas svenska fredsorganisationer återfinns? Sökte, och hittade en (1), nordens första som bildades år 2008. Har de någonstans, någongång, fördömt klart och öppet islamistiska uppmaningar att slakta alla judar i Allahs namn? Nej, de gör istället detta uttalande:

”Israels regelbundna dödande av civila är rättsvidrigt”

Jämför med detta eller detta.

För sådana muslimska politiska och religiösa dekret om massmord på judar exkluderar naturligtvis inte svenska judar. Detta kallas även i Sverige för terrorism:

1. injaga allvarlig fruktan hos en befolkning eller befolkningsgrupp

De senaste decennierna har det kommit en stor andel muslimer med arabisk bakgrund till Sverige. Hoppas att alla är avprogrammerade från religiösa griller om massmord på judar. Sverige verkar dock inte ännu ha någon sådan kontroll. PGS ordförande, som rimligen måste känna till en hel del, påstår att ”arabiskt våld ofta är utslag av personlig förtvivlan” när dessa spränger sig själv bland judar.

Året 2009 har börjat med att judiska (inte israeliska) synagogan i Helsingborg utsatts för mordbrand, och två ”israeler” mejades med pistoleld ner i Danmark, socialdemokrater och vänsterpartister marscherade i protesttåg, bland antisemitiska banderoller som likställde den judiska davidsstjärnan med hakkors. I bloggosfären skriver en viss Andreas Malm, ”Vi bör följa Iran och stödja Hamas”. Detta sker tillsammans med antisemitiska kommentarer – om judar, inte israeler – som flödar efter Gahrtons inlägg, detta efter SvD-moderatorernas kontroll. Vänsterbloggare skriver ”Tyvärr måste vänstern ge stöd till Hamas”.

Men så, om någon hotar att utplåna dig tillsammans med din släkt kanske du skulle anmäla det till behörig instans? Dock har högste ämbetsmannen i svenska staten redan bedömt att sådana hot får svenska barn, om de råkar vara judar det vill säga, nog allt ta och tåla.

Jag behöver ingen från säkerhetspolisen som berättar för mig att det just nu råder en förhöjd hotbild mot mina barn, det har svenska vänstern tillsammans med socialister just tydligt deklarerat.

/Dannie

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Annonser
Explore posts in the same categories: Uncategorized

Etiketter: , , , , ,

Both comments and pings are currently closed.


%d bloggare gillar detta: