Judar ska inte diskutera Israel

Dagens citat – del 34 (090120)

Av och till kommer det mail som respons på blogginlägg – både positiva, negativa och neutrala. Här ett guldkorn som kommenterade inlägget Ännu en tungviktare inom internationell rätt uttalar sig. Mailet platsar varken bland de positiva eller de neutrala:

När man surfar på hans [Irwin Cotler] namn visar det sig snabbt att han har judisk bakgrund och är således part i målet. Knappast någon som du med trovärdighet kan hänvisa till i det här sammanhanget alltså. Att du inte går ut med hans judiska bakgrund är just den typ av grepp som fullständigt undergräver er förenings trovärdighet. Ni sysslar med propanganda, ingenting annat.

Min första reaktion varVilken knäppgök!”, men ju mer jag tänker på saken desto mer övertygas jag att jag just bevittnat en blind höna som hittat ett korn. Om alla parter i målet – dvs judar, muslimer, kristna och druser – helt sonika förbjöds diskutera konflikten i Mellanöstern, då skulle det nog bli ganska tyst om saken. Kanske skulle man då kunna ägna sig åt samhällsbyggande i stället.

SvD 2
DN 2 3
Sydsvenskan
VG
Dagen 2 3 4 5 6
AB 2 3

Jihad i Malmö, Dick Erixon, Israel i Sverige, Al Hamatzav, I Gilboas svala skugga, Ilya Meyer, Jonathan Leman, MXp

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Annonser
Explore posts in the same categories: Look who is talking

Etiketter: , , ,

Both comments and pings are currently closed.


%d bloggare gillar detta: