Ansvarig flyr Palestinagruppernas ‘mögliga miljö’

Nu är det äntligen dags för sanering hos Palestinagrupperna, rapporterar lobbyns informationsansvariga Anna Wester på sin blogg:

Som jag berättat tidigare har vi upptäckt omfattande fukt och mögelskador på våning tre i vårt fina Solidaritetshus på söder, där PGS har kontor.  …

Jag har tyvärr blivit så sjuk av att sitta alldeles för länge i den mögliga och fuktiga miljön att jag inte kan vara inne i huset förrän det är sanerat.  …

Efter att ha tvingats flytta ner i en barack på gården, är Anna Wester nu åter redo att ta itu med att stoppa ett par tennisspelande killar från Israel:

Jag mår bra nu, färgerna (blå, röd och vit) i ansiktet har återgått till lite mer diskreta nyanser, och tror att jag fått rätt mediciner nu efter att ha blivit ordentligt utredd..

Vi hade tänkt önska Palestinagrupperna lycka till med saneringen, och ett snabbt tillfrisknande. Men tyvärr är det inte bara Palestinagruppernas lokaler som är ruttna.

Anna Wester rekommenderar sina läsare ett nytt hatiskt ”konstverk” från extremisten ”Ida D”. Där kopplas Israel till både FRA-lagen, Sverigedemokraterna, hängningar av barn och Djävulen, och diverse svenska politiker har draperats i landets flagga (vilket ska antyda främmande lojalitet, en anklagelse som muslimska Ida också riktat mot svenskar som konverterat till judendomen). Ida D  har tidigare fördömts för sin bild av Dilsa Demirbag-Sten, iklädd israelisk flagga, med ett dött barn i famnen. Anna Wester länkar även till antisemitiska Jinge.se.

Dessvärre tycks Palestinagruppernas problem sitta djupare än möglet i organisationens högkvarter. Och på det biter inte Anticimex.

 

SvD, DN, 2, Dag, 2, 3, Syd, 2, 3, 4, 5, Ab, 2, 3, 4, N, Vg, Ds, 2, 3, 4, Etc, 2, Y

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Annonser
Explore posts in the same categories: Organisationer, Politiken

Etiketter: , , , , , , , , , ,

Both comments and pings are currently closed.


%d bloggare gillar detta: