Vem är hjälpt av stöd från Dror Feiler och extremvänstern?

Frankrikes utrikesminister besöker Israel och de administrativa palestinska områdena. Eliot Maries träffade igår föräldrarna till den kidnappade soldaten Gilad Shalit, som har även fransk medborgarskap. Efter mötet sa hon att Frankrike inte kommer att glömma Gilad och kommer att driva genom kravet i EU att Röda Korsets representanter skall besöka honom. Ett krav som är självklart och en del av mänskliga rättigheter. Gilad har suttit i Hamas fångenskap sen 2006 utan att ha fått något besök. Alla förhandlingar för att befria honom misslyckades. Hamas kräver att 1000 palestinska fångar som sitter i israeliska fängelser skall befrias. Många av dessa har blod på händerna eftersom de mördat judar. Israel gick med att fria 600 palestinska fångar men exkluderar de som deltog i terrorattacker som resulterade i att många judar dog.

Frankrike utrikesminister fortsatt sitt besök och åkte till Gaza. I gränsövergången mellan Gaza och Israel väntade flera tusen araber som demonstrerade mot henne eftersom hon kräver att Hamas uppfyller grundläggande mänsklig rättighet, att tillåta besök hos Gilad Shalit.

Hamas som är en islamistisk terrororganisation stöds av extremvänstern i Sverige. ”Ship to Gaza” var en av deras spektakulära aktioner som syftade att häva blockaden mot Gaza så att Hamas kan importera vapen för att kunna bekämpa Israel.

Medan propagandakriget mot Israel fortsätter skjuts många Kasamraketer mot städer i Södra Israel. Syftet är att träffa civila i städerna. ”Men dessa raketer är ineffektiva och ofarliga” brukar Dror Feiler och hans vänner från extremvänster säga när de försöker förklara varför de stödjer Hamas.

Vi uppmanar alla som är måna om de mänskliga rättigheterna att kräva att Röda Korset skall tillåtas att träffa Gilad Shalit.

Oded Meiri

inressant

Annonser
Explore posts in the same categories: Artiklar, Frågor med svar

Etiketter: , ,

Both comments and pings are currently closed.


%d bloggare gillar detta: