Ägna 30 minuter av din tid för att se en unik iransk propaganda film


Idag kan FIM bloggen visa ,som första blogg i Sverige,en skrämmande propaganda film producerad av den iranska regimen. Filmen bygger på en gammal islamisk tro på ankomsten av den dolde Imamem,Mahdi. Denna islamiska profecia uttnytjas av mullornai Iran för att hetsa upp mot staten Israel,mot judar och mot västvärlden. Filmen producerades för några veckor sedan och visas för milisen, Revolutionära Gardet,för armeen ,för att sedan spridasi Iran och i alla islam länder. Filmen skall också översättastill arabiska,för att spridas överallt där det finns muslimer. Denna film är ett bevis på iranska regimens kriminella karaktär, med all dess krigshetsande retorik och hitleristisk propaganda mot judar.
Den som tror på att Israel är målet för iransk aggression,torde övertygas av filmen om motsatsen. Iranska ledarskapet uttnyttjar Israel och palestinier för att främja sina imperialistiska drömmar om hegemoni i hela Mellanöstern och i världen. Sammanblandning av politik och religion samt gränslöst hat är drivande kraften för mullorna i Iran. Hitzballah och Hamas är Irans förlängda arm. Ayatollah Khamenei,President Ahmadijenad och Hitzballah ledare Hassan Nasrallah talar om den gamla islam profetia i egenskap av ledare som väntar på krig och vill ha krig, ett heligt krig. Islamistisk militarism blandad med religiös övertygelse ställer på sin spets en fråga om Irans fortsatt utveckling av atombomben.
Borde inte USA och världen vakna innan det blir för sent ? Titta på hela filmen och svara själv på denna fråga. Vg och sprid filmen till vänner och bekanta.
Den iranska,islamistiska aggressionen,exporterat till hela världen berör även oss i Sverige

Redaktionen

intressant

Annonser
Explore posts in the same categories: Artiklar

One Comment på “Ägna 30 minuter av din tid för att se en unik iransk propaganda film”

 1. Jerry48 Says:

  Försöker man förklara för pro-arabiska(palestinska) bloggare faran med Stor-Iran (Ariana) Irān-e Bozorg, så blir man utskrattad.

  Så skriver jag bland annat till bloggare som enbart ser faran med judarnas ‘Eretz Israel’.
  ”Det är så att (extrem)ortodoxa partier vid makten stödjer den galna idén om Stor Israel (Eretz Yisrael).
  Ännu värre är det att de har enorm STÖD av de KRISTNA sionisterna! Fast de KRISTNA sionisterna kritiserar du ALDRIG!”

  Nu har jag äntligen en iransk propaganda film som hjälper mig att diskutera med dessa bloggare och förklara dagens handlingar av Iran med tanke på deras framtids projekt…


Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: